marți, 24 iunie 2014

Usa de garaj sectionala sau rulou?

Pentru a va ajuta sa alegeti corect usa de garaj care se potriveste pentru garajul tau, va prezentam cele doua tipuri de usi de garaj: usa de garaj sectionala si usa de garaj de tip rulou.

Usi de garaj sectionale: Se deschid vertical in sus, glisand pe tavanul garajului - rolele de culisare ghideaza panourile de-a lungul barii de ghidare. Aceasta solutie ergonomica face ca spatiul din garaj sa fie utilizat la maximum; in plus, nu este necesar un spatiu suplimentar in fata garajului pentru a inchide si deschide confortabil usa. Pot fi actionate manual sau electric - in ambele cazuri, utilizarea este simpla si sigura. Sunt bine protejate - dotate cu sisteme mecanice antiefractie simple si de incredere - o incuietoare si un zavor. Asigura o buna izolatie termica si fonica datorita faptului ca sunt fabricate din panouri groase de 40 mm, umplute cu spuma poliuretanica, iar in jurul usii este instalat un sistem de garnituri fixe. 2K si depinde, printre altele, de tipul de panou si fereastra. Materiale MaterialeO usa durabila trebuie sa fie fabricata din materiale de o rezistenta adecvata. Este evident. De aceea, panourile usilor de garaj sunt fabricate din placi de otel galvanizat, imbracate in poliester, avand o grosime de 0.5 sau 0.7 mm. Panoul este umplut cu spuma poliuretanica fara freon, asigurand o buna izolare termica si fonica. Indicatorul de izolare termica are valori cuprinse intre 1.1 - 1.5 W/m2K si depinde, printre altele, de tipul de panou si fereastra.

Usi de garaj de tip rulou: Se deschid vertical in sus, glisand pe tavanul garajului - rolele de culisare ghideaza panourile de-a lungul barii de ghidare. Aceasta solutie ergonomica face ca spatiul din garaj sa fie utilizat la maximum; in plus, nu este necesar un spatiu suplimentar in fata garajului pentru a inchide si deschide confortabil usa. Pot fi actionate manual sau electric - in ambele cazuri, utilizarea este simpla si sigura. Sunt bine protejate - dotate cu sisteme mecanice antiefractie simple si de incredere - o incuietoare si un zavor. Asigura o buna izolatie termica si fonica datorita faptului ca sunt fabricate din panouri groase de 40 mm, umplute cu spuma poliuretanica, iar in jurul usii este instalat un sistem de garnituri fixe. Usi de garaj rulante sunt realizate din profile de aluminiu durabile, umplute cu spuma poliuretanica. Aceasta asigura protectie impotriva pierderii caldurii. In cazul garajelor subterane, o solutie ideala sunt usile cu profile de ventilare.

Atu Tech SRL - Importator usi de garaj Judet: Sibiu Adresa: Bulevardul Corneliu COPOSU Nr.10 Bl.5 (Langa BCR), Sibiu Telefon: 0749-232.444 - 0369-801.948 Fax: 0369-819.228 E-mail: office@a2t.ro CUI: RO29104875 REG: J32/880/2011 | Cap Social: 400 Program: Luni - Vineri : 9:00 - 20:00, Sambata : 9:00 - 14:00, Duminica : Inchis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu