sâmbătă, 21 iunie 2014

Usa de garaj in SIBIU

In calitate de importator si montator usi de garaj sectionale Atu Tech din Sibiu va prezentam usile de garaj cu grosime de 40 mm culoare ALB,Maro, Mahon, NUC, Stejar Auriu. Feronerie Flexi Force OLANDA pentru rezistenta ridicata in timp. Diverse domensiuni. Se pot realiza usi de dimensunile date de client. Se pot dota cu automatizare pentru deschidere din telecomanda. Usile sectionale importate de Atu Tech pot fi dotate cu usa pietonala sau spatii vitrate dupa cerinta beneficiarului. Construirea unei case moderne presupune si ridicarea unui garaj, iar acesta din urma trebuie sa aiba in mod obliogatoriu deschidere si in strada. Deci, usa garajului care da in partea din fata  a casei trebuie sa fie aleasa cu grija pentru a nu strica intreg aspectul estetic al locuintei. In plus, o usa de garaj trebuie sa fie si rezistenta, pentru a face fata capriciilor vremii, sa fie durabila si sa prezinte siguranta, adica sa nu poata fi fortata cu una cu doua, iar hotii sa dea buzna in locuinta ta. Dupa cum vezi, usile rezidentiale se aleg, in special, cu 2 scopuri: unul estetic si altul ce tine de siguranta sau, mai bine zis lucrurile stau invers, desi doamnele pun mai mult accent pe partea de estetica, iar domnii pe siguranta.
Usa de garaj sectionala alba 2000x2250
Oferta noastra pentru Sibiu cuprinde: usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante, actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic. 

Produse furnizate de Atu Tech in Sibiu sunt de cea mai buna calitate, la un pret corect, servicii realizate cu profesionalism si siguranta unei colaborari excelente.
ATU TECH SRL SIBIU 
Judet: Sibiu
Adresa: Bulevardul Corneliu COPOSU Nr.10 Bl.5 (Langa BCR), Sibiu
Telefon: 0749-232.444 - 0369-801.948
Fax: 0369-819.228
E-mail: office@a2t.ro
CUI: RO29104875
REG: J32/880/2011 | Cap Social: 400
Program: Luni - Vineri : 9:00 - 20:00, Sambata : 9:00 - 14:00, Duminica : Inchis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu